ECLIPSE!

Jag och Inez var på midnattspremiären av ECLIPSE, fy vad vi har längtat sen vi såg New Moon oxå på midnattspremiär. Men det var verkligen värt och vänta på, tror aldrig jag har varit så nöjd över en film nångång, de hade fått med ALLT från boken! Det är ganska otroligt, satt nog med munnen öppen hela tiden, fyfan va bra den var!
Nu är det bara att längta till första delen av Breaking Dawn som delas upp till hälften och görs två filmer av en bok.
Vampyrerna såg häftigt äkta ut men faktiskt minus på att det är en annan skådespelare för Victoria än det har varit i dom första två filmerna, och varulvarna, wow, inte bara att alla skådespelare är grymt snygga, det är asbra grafik, ser verkligen ut som en stor hund/varg.
Ja jag tycker faktiskt att Eclipse är bättre än New Moon.Provridning

Munsboro Sniper, 9 år, maxad C-ponny

Jättetrevlig ponny, lite väl pigg i början innan jag kom igång men sen gick det riktigt bra, hoppade allt jag styrde mot, och bara helt underbar, som sagt lite piggare än jag är van vid men det är ju det jag vill ha :)Munsboro Skyline "Linus"
, 8 år, D-ponny


fick även till en liten film med linus :)

Den här ponnyn var lite lugnare, och väldigt lik Gertie, mysig i dressyren men behövde väldigt mkt ytterskänkel när jag red på hindrerna, något som jag är väldigt dålig på, hoppade väldigt stort och kom ganska mkt i obalans efter hindrerna, men det kan ju oxå vara för att vi inte är vana vid varandra, kan nog bli riktigt fin men väldigt välriden redan nu :)

Destiny

Asså vilken jävla häst :o


Tävling Svärdsjö

Första klassen som då var 80 cm, gick Gertie klockrent, dubbelnolla, nuddade inte ett hinder och tvekade inte alls! Kändes super och kom 6a av 5 placerade då jag inte vågade rida på så mycket av rädsla för att riva.

Andra klassen som då var 90 cm, vägrade vi ut oss på första hindret, stannade flera gånger på framhoppningen, kom in på banan och kände mig lugn, medan jag plockade upp tyglarna började Gertie kasta med huvudet och trippa, fattade galopp och drog på lite fart på ena långsidan, vände sedan upp mot hindret, och stannade en, två, tre gånger, vägrar man ut sig får man ett till försök på valfritt hinder, jag valde hinder nr 2, även där en tvärnit.

så nu är det bestämt, vi ska inte tävla mer, och Gertie lämnas nog tillbaka i augusti innan skolan börjar.

Jag älskar honom, men vi passar inte alls ihop, vi är så lika och vi är svaga på samma sätt, det funkar inte tillsammans.


"första gången vi vann, regional LB september 2008"

Film

tok häst..

 


RSS 2.0