Linus


Munsboro Skyline f. 2002

Linus är en sån fantastisk ponny, han är positiv och glad till allting, aldrig gjort något elakt eller dumt mot mig!
Får ofta höra att han är så fin, och det är han verkligen, han utstrålar verkligen något som jag inte kan sätta fingret på, han är min bästa vän och vi har hittat varandra så snabbt, som att vi har känt varandra hela livet, men vi håller fortfarande på att lära oss varandra, har trots allt bara haft honom sen 3 augusti, alltså nästan 7 månader.
Får även höra ofta att han stor potential både för hoppningen och dressyren, och det gör mig så glad, för han är min, den fina ponnyn och vi kommer komma långt, det är jag så säker på.

Jag minns så tydligt första gången jag provred honom, då jag även provred Sniper. Sniper var en sån ponny jag ville ha, men Linus var så otroligt lik Gertie, vi hoppade inte mycket och jag hade ganska svårt att svänga, men jag kunde inte bestämma mig, så vi åkte och provred honom igen, skulle även provrida Sniper igen, men fastnade totalt för honom när vi började hoppa på riktigt, så jag provred aldrig Sniper, men jag ångrar mig inte en sekund.
Linus är allt jag någonsin velat ha och jag ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för honom, trots att han är ganska svårriden, men det går ju lättare och lättare hela tiden!

Erika Bergqvist är Linus tidigare ägare, som fick honom från Irland där han inte hade gjort nånting, en jättetrevlig tjej som rider superbra!


Här är en bild på Linus och Erika :)


och så en bild på mig och Linus

älskade ponny ♥

Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

Riktigt snygg ponny! :)

2011-02-23 @ 10:23:31
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0